Theorie-opleiding Auto B

Autotheorie

De theorie-opleiding voor Auto wordt op 2 manieren aangeboden. Je kunt kiezen welke het beste bij je past. Een dagopleiding van 2 modules of een avondopleiding van 6 modules

Bij beide opleidingen gaan we als volgt te werk:

  1. Je schrijft je in voor een van onze opleidingen, of je rijschool doet dit voor je.
  2. Je ontvangt een bevestiging met daarin de benodigde informatie. Met deze informatie kan je ons machtigen, zodat wij een theorie-examen voor je kunnen boeken bij het CBR. 
  3. We gaan je inplannen o.b.v. je examendatum. Dan heb je de opleiding kort voor je  examen en ga je het best voorbereid examen doen! Heb je zelf al een examen geboekt, dan kan je op elke gewenste datum deelnemen.

Dagopleiding

De dagopleiding bestaat uit 1 zaterdag van 8 – 13 uur en de week erna op woensdagavond van 18.30 – 20.30 uur. Aansluitend doe je zo snel mogelijk examen bij het CBR. Wij plannen deze zo kort mogelijk na je opleiding in.

Op de dagen zelf wordt je uitgebreid opgeleid op het gebied van kennis en inzicht en krijg je een examentraining. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan gevaarherkenning.

Avondopleiding

In 6 avonden wordt je geheel voorbereid op je theorie-examen. De 6e avond is een speciale examentraining. Zo ga je optimaal voorbereid je examen doen!

Dagen en tijden

Op maandag 18.30 tot 20.30 uur.

Kosten

  • Avondopleiding inclusief CBR Examen € 149,-
  • Dagopleiding inclusief CBR Examen € 149,-

 Toeslag afwijkende examens (bijvoorbeeld voor dyslexie)

  • CBR theorie-examen met extra tijd € 12,35
  • CBR theorie-examen individueel begeleid € 58,-

    Eerstvolgende opleidingen